Startup Bridge to Germany

One-day event for Indian Startup to explore opportunities in Germany & connecting with the German startup ecosystem

EVENT IMAGES

This slideshow requires JavaScript.

Location

Neotec Hub

Ecospace Business Park,
Block 4B , 2nd Floor
Plot No-IIF/II, Action Area II, New Town
Kolkata – 700160 Kolkata, India

Time & Date

January 8, 2020

11 am – 6 pm

Hosts

GINSEP

German Indian Startup Exchange Platform – An initiative of the Bundesverband Deutsche Startups

Neotec Hub

Incubator & Accelerator of the Ambuja Neotia Group

Agenda
Workshops by GINSEP mentors from Germany, on the following topics
  • Market entry
  • Internationalization basics
  • Legal aspects
  • Leveraging corporate connections in Germany
  • Social Entrepreneurship
Schedule:
ACTIVITY
TIME
DURATION
Registration
10:15 am
45 minutes
GINSEP General Presentation
11:00 am
20 minutes
Neotec Hub Presentation
11:20 am
20 minutes
General Legal Considerations
11:40 am
20 minutes
Introduction of Participants
12 noon
20 minutes
Round-Table Discussion with Participants & Mentors
12:20 pm
40 minutes
Lunch Break
1 pm
1 hour
Group sessions with Mentors – focussing on specific topics mentioned in Agenda
2 pm
1 hour 30 minutes
One-on-one sessions with Mentors
3.30 pm
2 hours
Feedback from Mentors
5.30 pm
30 minutes
Who can participate
  • Revenue-stage startups
  • Accelerators & Incubators
  • Investors
  • Other startup-ecosystem stakeholders
To participate, please send us a short email with the following details
  • Name of organisation
  • Name of participants
  • Short introduction of organisation
  • Topics of interest
  • Contact Details
Contact Persons

Mr. Debashis Ghosh

debashis.ghosh@ambujaneotia.com
Call - +91 98301-07911

Mr. Raghav Karnani

raghavpriy.karnani@ambujaneotia.com
Call - +91 85828-36156

Please note
  • There are no costs involved for participants
  • Number of seats available are limited